Apparaten en accessoires
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
-
amandelen100 g
-
bloemige aardappel in plakjes (ong. 5 mm)500 g
-
havermoutdrank (ongezoet)230 g
-
zout1 tl
-
gedroogde marjolein2 tl
-
havervlokken30 g
Tomatensaus en afwerking
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse rode peper klein, ontpit1
-
olijfolie en meer om te bakken
-
bruine suiker1 el
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
gemalen komijn1 tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen peper½ tl
-
verse sperziebonen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
2087 kJ /
500 kcal
Vetten
28 g
Vezels
11.4 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken spinazie met eieren
40min
Geroerbakte groenten
10min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Koken van basmatirijst
35min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min